Nighthawk.dk

Galleri

Her kan du se en række projekter, som jeg har arbejdet på i årenes løb - dog primært spilprojekter, samt andre projekter med en grafisk side. Konsolapplikationer egner sig desværre ikke så godt til dette format!

RPG Level

Et lille RPG-level, hvor der styres som i World of Warcraft. Lavet i Acknex 7 (3D Gamestudio).

Download projekt: Klik her

Multiplayer Arena

Alle-mod-alle multiplayer arena hvor man styrer lidt ligesom i Diablo/League of Legends. Spillet blev desværre aldrig helt færdigt, men er ellers godt egnet til LAN party! Lavet i Acknex 7 (3D Gamestudio).

ComplX

Et program som kan tegne en række fraktaler (Juliamængder, Mandelbrotmængden, Sierpinski-trekanten, Koch's snefnugskurve), samt give en grafisk visning af komplekse tal, og udføre matematiske operationer med disse. Skrevet i C# (ved brug af MS Visual Studio 2003 Academic).

Download projekt: Klik her

Shader Showcase

En lille demo bestående af tre levels, lavet til Conitec's Summer 2009 Shader Contest. Lavet i Acknex 7 (3D Gamestudio).

Download projekt: Klik her

MO-Diagrammer

Mens jeg fulgte et kursus i kvantekemi ved SDU, skrev jeg dette program til at tegne molekylorbital-diagrammer (idet jeg skulle bruge nogle diagrammer i en aflevering - men det er desværre ikke generelt/avanceret nok til at være brugbart til ret meget andet). Det er skrevet i C# (ved brug af MS Visual Studio 2003 Academic).

Download projekt: Klik her

Adventure

Et lille adventurespil lavet i Acknex 7 (3D Gamestudio).

Duallon

Simpelt men sjovt lille spil, hvor du bevæger en blå bold med piletasterne, og skyder raketter på mellemrum - det gælder om at ramme den røde bold, som også skyder efter dig! Men udover at styre den blå bold, kan du samtidig styre raketterne (med WASD-tasterne). Lavet i Acknex 6 (3D Gamestudio).

Download projekt: Klik her

Spaceball

Et sjovt lille spil: Din bold flyver rundt på banen, mens forhindringer (andre kugler) kommer frem tilfældige steder - fjern disse andre kugler (ved klik med musen) før din bold flyver ind i dem! Lavet i Acknex 6 (3D Gamestudio).

Download projekt: Klik her

RPG/Adventure

Et af mine første forsøg på at lave et spil i stil med Diablo. Lavet i Acknex 6 (3D Gamestudio).

Gamle Projekter

Her ses screenshots fra nogle af mine ældre projekter, lavet i Acknex 5 og 6 (3D Gamestudio).

×